Zobrazeno 1 - 10
of 895
pro vyhledávání: '"Samoggia, A."'
Autor:
Hanna Zaleskiewicz, Ewa Kulis, Maria Siwa, Zofia Szczuka, Anna Banik, Francesca Grossi, Polymeros Chrysochou, Bjørn Tore Nystrand, Toula Perrea, Antonella Samoggia, Arlind Xhelili, Athanasios Krystallis, Aleksandra Luszczynska
Publikováno v:
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 21, Iss 1, Pp 1-18 (2024)
Abstract Background This systematic review contributes to the understanding of the characteristics of built food environments that may be associated with choices of alternative protein foods (APF). Using the built food environment typology proposed b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d2f00a2117d44ceb86be7e1195d2bb6
Geographical context of European consumers’ choices of alternative protein food: A systematic review
Autor:
Zaleskiewicz, Hanna, Kulis, Ewa, Siwa, Maria, Szczuka, Zofia, Banik, Anna, Grossi, Francesca, Chrysochou, Polymeros, Nystrand, Bjørn Tore, Perrea, Toula, Samoggia, Antonella, Xhelili, Arlind, Krystallis, Athanasios, Luszczynska, Aleksandra
Publikováno v:
In Food Quality and Preference August 2024 117
Autor:
Melissa Leimkühler, Kathrin Specht, Barbara Schröter, Anna Wissmann, Chiara Iodice, Runrid Fox-Kämper, Ann-Kristin Steines, Francesca Monticone, Antonella Samoggia, Giuseppe Carlo Modarelli, Lélia Reynaud-Desmet, Adam Curtis, Isabella Righini, Michele D’Ostuni, Jaime Ramón, Samir Amghar, José J. Pascual-Fernández
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
The current global food system is characterized by anonymity in the value chain, global food trade, loss of knowledge about food sources, and a distant producer-consumer relationship. In addition, the negative environmental impacts of the agricultura
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b2016e69d3d45dd813ff16c14ae542c
Autor:
Hoang, Viet, Saviolidis, Nina M., Olafsdottir, Gudrun, Bogason, Sigurdur, Hubbard, Carmen, Samoggia, Antonella, Nguyen, Vinh, Nguyen, Duy
Publikováno v:
In Sustainable Production and Consumption November 2023 42:183-195
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Policy August 2023 119
Autor:
Antonella Samoggia, Anagnostis Argiriou, Ioannis Mallidis, Simon Früh, Zeynep Beyhan, Andrea Fantini, Tamara Ettinger, Evangelia Mouchtaropoulou, Amine M. Benmehaia, Leonidas Parodos, Andrea Gianotti, Lofti Archour, Adnen Kacem, Georgia Ayfantopoulou
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
Fairness and ethical values in agro-food chain lay at the center of the current debate on agro-food chain sustainability. The food labels may contain elements focused on agro-food chain management fairness practices. The objective of the present stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7308df77be8a43f59985267950a761da
Autor:
Cirone, Francesco, Petruzzelli, Mara, De Menna, Fabio, Samoggia, Antonella, Buscaroli, Enrico, Durante, Emanuele, Orsini, Francesco, Rufí-Salís, Martí, Tonini, Pietro, Durany, Xavier Gabarrell, Graamans, Luuk, Fargue-Lelièvre, Agnès, Saint-Ges, Vèronique, Fox-Kämper, Runrid, Specht, Kathrin, Pascual-Fernández, José J., Vittuari, Matteo
Publikováno v:
In Sustainable Production and Consumption March 2023 36:88-99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.