Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Samar Bahisht Chaunsa"'
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 15, p 6964 (2021)
Recently, fruit-drying industries are showing great interest in producing dry fruits that preserve a high enzyme content. Therefore, this study aimed to investigate the effect of hot-air convective drying on activity retention of amylase and invertas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18d476bde5914293a37d39cf1ecfbbf7
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 22, p 5396 (2020)
Mango has been described as a valuable source of nutrients and enzymes that are beneficial to human health. Drying at different temperatures not only affects the nutritional properties but can also contribute to the degradation of valuable enzymes in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7e695225c3141f7a0fc84c0d9a16641
Publikováno v:
Applied Sciences; Volume 11; Issue 15; Pages: 6964
Applied Sciences, Vol 11, Iss 6964, p 6964 (2021)
Applied Sciences, Vol 11, Iss 6964, p 6964 (2021)
Recently, fruit-drying industries are showing great interest in producing dry fruits that preserve a high enzyme content. Therefore, this study aimed to investigate the effect of hot-air convective drying on activity retention of amylase and invertas
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.