Zobrazeno 1 - 10
of 156
pro vyhledávání: '"Samapundo S"'
Autor:
Van Bree, I., Baetens, J.M., Samapundo, S., Devlieghere, F., Laleman, R., Vandekinderen, I., Noseda, B., Xhaferi, R., De Baets, B., De Meulenaer, B.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2012 134(1):207-214
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2010 96(3):433-439
Autor:
Santos JLPD, Samapundo S, Biyikli A, Van Impe J, Akkermans S, Höfte M, Abatih EN, Sant'Ana AS, Devlieghere F
Heat-resistant moulds (HRMs) are well known for their ability to survive pasteurization and spoil high-acid food products, which is of great concern for processors of fruit-based products worldwide. Whilst the majority of the studies on HRMs over the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3566::9443d9f63a0bee69ca21ef92cf9314b1
Autor:
dos Santos, JLP, Samapundo, S, Biyikli, A, Van Impe, J, Akkermans, S, Hofte, M, Abatih, EN, Sant'Ana, AS, Devlieghere, F
Heat-resistant moulds (HRMs) are well known for their ability to survive pasteurization and spoil high-acid food products, which is of great concern for processors of fruit-based products worldwide. Whilst the majority of the studies on HRMs over the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7ea7f2e8374cb9714502a8133ee9c9d0
http://acikerisim.pau.edu.tr:8080/xmlui/handle/11499/24297
http://acikerisim.pau.edu.tr:8080/xmlui/handle/11499/24297
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Noseda, B., Goethals, J., De Smedt, L., Dewulf, J., Samapundo, S., Van Langenhove, H., Devlieghere, F.
This study evaluated the effect of modified atmospheres (MAs) with different O2 concentrations on microbial growth and volatile metabolite production in gray shrimp (Crangon crangon) during storage at 4 °C. Eight MAs were evaluated in total. Four of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______232::02b0691b83a4c16823fdad2d3355e16a
http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=238444
http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=238444