Zobrazeno 1 - 10
of 1 228
pro vyhledávání: '"Samapundo S"'
Autor:
Van Bree, I., Baetens, J.M., Samapundo, S., Devlieghere, F., Laleman, R., Vandekinderen, I., Noseda, B., Xhaferi, R., De Baets, B., De Meulenaer, B.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2012 134(1):207-214
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2010 96(3):433-439
Autor:
Santos JLPD, Samapundo S, Biyikli A, Van Impe J, Akkermans S, Höfte M, Abatih EN, Sant'Ana AS, Devlieghere F
Heat-resistant moulds (HRMs) are well known for their ability to survive pasteurization and spoil high-acid food products, which is of great concern for processors of fruit-based products worldwide. Whilst the majority of the studies on HRMs over the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3566::9443d9f63a0bee69ca21ef92cf9314b1
Autor:
dos Santos, JLP, Samapundo, S, Biyikli, A, Van Impe, J, Akkermans, S, Hofte, M, Abatih, EN, Sant'Ana, AS, Devlieghere, F
Heat-resistant moulds (HRMs) are well known for their ability to survive pasteurization and spoil high-acid food products, which is of great concern for processors of fruit-based products worldwide. Whilst the majority of the studies on HRMs over the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7ea7f2e8374cb9714502a8133ee9c9d0
http://acikerisim.pau.edu.tr:8080/xmlui/handle/11499/24297
http://acikerisim.pau.edu.tr:8080/xmlui/handle/11499/24297
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Delaporte, Adeline1 (AUTHOR) adeline.delaporte@doct.univ-lehavre.fr, Duchemin, Benoît2 (AUTHOR) benoit.duchemin@univ-lehavre.fr, Grisel, Michel1 (AUTHOR) michel.grisel@univ-lehavre.fr, Gore, Ecaterina1 (AUTHOR) ecaterina.gore@univ-lehavre.fr
Publikováno v:
Molecules. Aug2024, Vol. 29 Issue 15, p3587. 15p.
Autor:
Santos JLPD; Research Unit Food Microbiology and Food Preservation, Department of Food Technology, Safety and Health, member of Food2Know, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Belgium.. Electronic address: Juliana.lanepsantos@ugent.be., Membré JM; INRAE, Oniris, Secalim, 44307 Nantes, France., Jacxsens L; Research Unit Food Microbiology and Food Preservation, Department of Food Technology, Safety and Health, member of Food2Know, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Belgium., Samapundo S; Research Unit Food Microbiology and Food Preservation, Department of Food Technology, Safety and Health, member of Food2Know, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Belgium., Van Impe J; Chemical and Biochemical Process Technology and Control (BioTec+), Department of Chemical Engineering, University of Leuven, Belgium., Sant'Ana AS; Department of Food Science, Faculty of Food Engineering, University of Campinas, Brazil., Devlieghere F; Research Unit Food Microbiology and Food Preservation, Department of Food Technology, Safety and Health, member of Food2Know, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Belgium.
Publikováno v:
International journal of food microbiology [Int J Food Microbiol] 2020 Nov 16; Vol. 333, pp. 108781. Date of Electronic Publication: 2020 Jul 04.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.