Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Salvetti Giuseppe"'
We investigate whether an interpretation of water's thermodynamics [Science, 319, 582 (2008)] by using analogy with the binary metal alloys lambda-type ordering transition or buckminsterfullerene's orientational-ordering transition has merit. On exam
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/0806.4775
Autor:
Laddomada, Barbara, Colella, Giovanni, Tufariello, Maria, Angiuli, Marco, Salvetti, Giuseppe, Mita, Giovanni
Accepted version of Laddomada B, Colella G., Tufariello M, Durante M, Angiuli M, Salvetti G, Mita G. Application of a simplified calorimetric assay for the evaluation of extra virgin olive oil quality. Food Research International, 2013, 54, 2062-2068
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5d740583231b3f04c099fe7d14b4e4a9
Autor:
Laddomada, Barbara, Colella, Giovanni, Tufariello, Maria, Durante, Miriana, Angiuli, Marco, Salvetti, Giuseppe, Mita, Giovanni
Publikováno v:
In Food Research International December 2013 54(2):2062-2068
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Chemical Physics; Dec1984, Vol. 81 Issue 12, p6214-6223, 10p
Autor:
Bertolini, Davide, Cassettari, Mario, Ferrario, Mauro, Grigolini, Paolo, Salvetti, Giuseppe, Tani, Alessandro
Publikováno v:
Journal of Chemical Physics; 7/15/1989, Vol. 91 Issue 2, p1179, 12p
Publikováno v:
European journal of lipid science and technology
info:cnr-pdr/source/autori:Angiuli Marco, Ferrari Carlo, Righetti Maria Cristina,Tombari Elpidio, Salvetti Giuseppe/titolo:Calorimetry of edible oils: Isothermal freezing curve for assessing extra-virgin olive oil storage history/doi:/rivista:European journal of lipid science and technology (Print)/anno:2007/pagina_da:1010/pagina_a:1014/intervallo_pagine:1010–1014/volume:109
info:cnr-pdr/source/autori:Angiuli Marco, Ferrari Carlo, Righetti Maria Cristina,Tombari Elpidio, Salvetti Giuseppe/titolo:Calorimetry of edible oils: Isothermal freezing curve for assessing extra-virgin olive oil storage history/doi:/rivista:European journal of lipid science and technology (Print)/anno:2007/pagina_da:1010/pagina_a:1014/intervallo_pagine:1010–1014/volume:109
The calorimetric method described here investigates the solid-liquid phase transitions in a Tuscan extra-virgin olive oil in order to evaluate the changes induced by light exposition. The parameters of the freezing and the melting curves show high se
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::2e77fc173fd2a5db4eba4cc27e07d568
https://publications.cnr.it/doc/39800
https://publications.cnr.it/doc/39800
Autor:
Fernandes, Elizabeth Grillo, Tombari, Elpidio, Salvetti, Giuseppe, Galli, Giancarlo, Chiellini, Emo
Publikováno v:
Journal of Thermal Analysis & Calorimetry; Jan2018, Vol. 131 Issue 1, p627-631, 5p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.