Zobrazeno 1 - 10
of 276
pro vyhledávání: '"Salvatori, D"'
Autor:
Yong, A.X.H., Aktas, A., May, D., Endruweit, A., Advani, S., Hubert, P., Abaimov, S.G., Abliz, D., Akhatov, I., Ali, M.A., Allen, T., Berg, D.C., Bickerton, S., Brauner, C., Brütsch, D., Caglar, B., Caglar, H., Causse, P., Chiminelli, A., Cohades, A., Comas-Cardona, S., Danzi, M., Dittmann, J., Dransfeld, C., Ermanni, P., Fauster, E., Garcia-Manrique, J.A., George, A., Graupner, R., Grishaev, V., Guilloux, A., Hancioglu, M., Harizi, W., Herman, T., Huang, W., Kabachi, M.A., Keller, A., Kind, K., Laspalas, M., Lebedev, O.V., Lizaranzu, M., Long, A.C., Masania, K., Michaud, V., Middendorf, P., Salvatori, D., Schubnel, R., Sharp, N., Sozer, M., Thomas, J., Trochu, F., Umer, R., Valette, J., Wang, J.H., Willenbacher, B.
Publikováno v:
In Composites Part A September 2021 148
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2008 87(3):323-332
Autor:
Casolari, L., Rossi, G., Della Vecchia, E., Glieca, F., Muscatello, M., Modenese, A., Cannizzo, C., D’Elia, C., Garavini, D., Neri, S., Salvatori, D., Mariani, S., Righi, E., Sarti, M., Venturelli, L., Vivoli, D., Gobba, F.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3674::571e9680f5e88d258abf599e5564cffa
https://hdl.handle.net/11380/1253415
https://hdl.handle.net/11380/1253415
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2007 83(3):394-403