Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Salting process"'
Autor:
Qianqian Jiang, Shuang Zhao, Wenting Zhao, Pan Wang, Peiyou Qin, Junjuan Wang, Yuanyuan Zhao, Zhiwen Ge, Xiaoyan Zhao, Dan Wang
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101407- (2024)
Radish (Raphanus sativus L.) undergoes texture changes in their phy-chemical properties during the long-term dry-salting process. In our study, we found that during the 60-day salting period, the hardness and crispness of radish decreased significant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d82e66da290444d82569d15433bffb2
Autor:
Mariia Khomiakova
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 26 (2024)
Abstract The purpose of this scientific work is to build a diffusion model based on Fick's second law. The model is designed to determine the salting process duration and salt concentration in the fish muscle tissue (Atlantic herring). The method of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f72cfa8ea1ea48909e10fad95ccc4285
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
PeerJ, Vol 9, p e11123 (2021)
Background Salting is a traditional procedure for producing pickled vegetables. Salting can be used as a pretreatment, for safe lactic acid fermentation and for salt stock preparation. This study aimed to provide valuable knowledge to improve pickle
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cfd72e8ef585481897613d9e20f639e7
The leather-making industry is an age-old industry and desiccation with salt has been one of the most used methodologies for obtaining valuable skins. However, halophiles may proliferate and affect the integrity of the hide-collagen structure, as wel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9687b7b868f925e22e810eb804432d6d
https://hdl.handle.net/10045/134499
https://hdl.handle.net/10045/134499
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.