Zobrazeno 1 - 10
of 23 613
pro vyhledávání: '"Salted fish"'
Autor:
Morshdy, Alaa Eldin M. A.1, Tharwat, Ahmed E.1, Maarouf, Hassan2, Moustafa, Maha2, Darwish, Wageh S.1 wagehdarwish@gmail.com, El-Ghareeb, Waleed R.1,3, Alsayeqh, Abdullah F.4, Mustafa, Nafissa A.5
Publikováno v:
Open Veterinary Journal. 2023, Vol. 13 Issue 12, p1738-1743. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Expósito Álvarez, José Ángel1 joseangel.exposito@uca.es
Publikováno v:
Arqueología Iberoamericana. dic2023, Vol. 52, p172-185. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alaa Eldin M.A. Morshdy, Ahmed E. Tharwat, Hassan Maarouf, Maha Moustafa, Wageh S. Darwish, Waleed R. El-Ghareeb, Abdullah F. Alsayeqh, Nafissa A. Mustafa
Publikováno v:
Open Veterinary Journal, Vol 13, Iss 12, Pp 1738-1743 (2023)
Background: In Egypt, salted fish is considered a typical processed fish, including salted sardine, salted mullet (feseikh), keeled mullet (sahlia), and herrings. High-quality protein, polyunsaturated fatty acids, vital amino acids, and trace mineral
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dc040832de54e80bf55aee51d968828
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Protek: Jurnal Ilmiah Teknik Elektro, Vol 10, Iss 2, Pp 102-106 (2023)
As a country that has many islands, our country also has a lot of sea qhich means it also produces a lot of fish, but fish quickly rot if left alone without a preservation process. One of the preservation process.One of the preservation processes can
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a36af855261441e792145aed59af9cd0
Autor:
Pongsetkul, Jaksuma1 (AUTHOR) jaksuma@sut.ac.th, Benjakul, Soottawat2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jan2022, Vol. 46 Issue 1, p1-14. 14p.