Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"Salt-tolerant protease"'
Autor:
Rao, Hailian1 (AUTHOR), Huan, Ran1,2 (AUTHOR), Chen, Yidan1 (AUTHOR), Xiao, Xun1 (AUTHOR), Li, Wenzhao1 (AUTHOR), He, Hailun1 (AUTHOR) helenhe@csu.edu.cn
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. May2023, Vol. 24 Issue 9, p7985. 18p.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 24, Iss 9, p 7985 (2023)
Mesonia algae K4-1 from the Arctic secretes a novel cold-adapted and salt-tolerant protease EK4-1. It has the highest sequence similarity with Stearolysin, an M4 family protease from Geobacillus stearothermophilus, with only 45% sequence identity, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2b55de7fc4849149d398fea18f59bca
Publikováno v:
Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology. Apr2001, Vol. 26 Issue 4, p253. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bioresources and Bioprocessing, Vol 10, Iss 1, Pp 1-23 (2023)
Abstract Different microorganisms can produce different proteases, which can adapt to different industrial requirements such as pH, temperature, and pressure. Salt-tolerant proteases (STPs) from microorganisms exhibit higher salt tolerance, wider ada
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/afa37fd1b48645b29bbd3273ebfb665e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Korean Society of Food Science and Nutrition. 38:1612-1617
Aspergillus sp. 101 was isolated from the Korean traditional soybean paste for the production of a salt-tolerant protease. The optimal condition for the production of a salt-tolerant protease was determined with various energy sources such as carbon,