Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Salt reduction strategy"'
Publikováno v:
The South African Journal of Clinical Nutrition, Vol 36, Iss 1, Pp 38-42 (2023)
Objective: A study was undertaken to determine the perceptions of key role-players regarding challenges and opportunities to move the South African salt-reduction strategy forward. Design: The study had a qualitative, exploratory design using in-dept
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3280c6a49d6d4e32a3b3cb58f5e511fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Moldovan Medical Journal, Vol 61, Iss 2, Pp 9-16 (2018)
Background: Excessive salt intake is associated with noncommunicable diseases, especially with hypertension, cardiovascular disease and stroke. Implementation of comprehensive and effective strategies can reduce salt intake and related disease burden
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/384cd4cb228c4aecb8323d0338cb6e4a
Publikováno v:
Taṣvīr-i salāmat, Vol 8, Iss 1, Pp 57-66 (2017)
Non-communicable diseases (NCDs) have become a major public health problem not only in developed countries, but also in developing countries; as cardiovascular disease is considered to be the leading cause of death in the world. Unhealthy diet, insuf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60f639398c6a4dc79e4b4bf1319e622a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
South African Medical Journal, Vol 107, Iss 1, Pp 20-21 (2017)
On 2 September 2016, 25 local and international participants from various sectors met in Cape Town to take stock of South Africa (SA)’s progress in salt reduction and develop a roadmap for action. SA is centre stage on salt reduction globally, bein
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7bcabc9be6c463e9e652e9a5e9e924a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods
Foods, 2022, 11 (19), pp.3120. ⟨10.3390/foods11193120⟩
Foods, 2022, 11 (19), pp.3120. ⟨10.3390/foods11193120⟩
Sodium is a necessary nutrient for regulating extracellular fluid and transferring molecules around cell membranes with essential functions. However, the prevalence of some diseases is related to unnecessary sodium intake. As a result, a particular p
Publikováno v:
The Moldovan Medical Journal, Vol 61, Iss 2, Pp 9-16 (2018)
Background: Excessive salt intake is associated with noncommunicable diseases, especially with hypertension, cardiovascular disease and stroke. Implementation of comprehensive and effective strategies can reduce salt intake and related disease burden