Zobrazeno 1 - 10
of 465
pro vyhledávání: '"Salo', E."'
Autor:
Salo, E., Roche, D., Gomez-Martinez, V.B., Cruz-Domenech, J.M., Garcia-Mora, L.G., Gabernet-Castello, C., Freixenet, N.
Publikováno v:
Beneficial Microbes; 2024, Vol. 15 Issue 6, p679-688, 10p
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2003 Nov . 100(24), 14046-14051.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3148909
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2000 Apr . 97(9), 4525-4529.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/122425
Autor:
Callaerts, P., Munoz-Marmol, A. M., Glardon, S., Castillo, E., Sun, H., Gehring, W. J., Salo, E.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1999 Jan . 96(2), 558-563.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/46850
Autor:
Rautiainen, J. †, ‡, §, Nieminen, M.T. ‡, §, ‖, Salo, E.-N. ‖, Kokkonen, H.T. ¶, Mangia, S. #, Michaeli, S. #, Gröhn, O. ††, Jurvelin, J.S. †, ¶, Töyräs, J. †, ¶, Nissi, M.J. †, ‡, §, ¶
Publikováno v:
In Osteoarthritis and Cartilage September 2016 24(9):1656-1664
Autor:
Moisala, M., Salmela, V., Hietajärvi, L., Salo, E., Carlson, S., Salonen, O., Lonka, K., Hakkarainen, K., Salmela-Aro, K., Alho, K.
Publikováno v:
In NeuroImage 1 July 2016 134:113-121
Autor:
Salo, E. (Emmi)
Tiivistelmä. Valokaariuunia käytetään teräksen valmistuksessa. Sähkövirran avulla sulatetaan kierrätysromusta terästä. Kierrätysromun esikuumennus ja kuivaus ovat merkittävässä roolissa erityisesti niissä terästä tuottavissa maissa,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2423::6a0dc95c380d801745da749c1ddfbe1f
http://jultika.oulu.fi/Record/nbnfioulu-202302161169
http://jultika.oulu.fi/Record/nbnfioulu-202302161169
Publikováno v:
Epidemiology and Infection, 2014 Feb 01. 142(2), 335-339.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24477159
Autor:
Salo, E., Roche, D., Gomez-Martinez, V.B., Cruz-Domenech, J.M., Garcia-Mora, L.G., Gabernet-Castello, C., Freixenet, N.
Publikováno v:
Beneficial Microbes; January 2024, Vol. 15 Issue: 6 p679-688, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.