Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Salnur, Semih"'
Autor:
Salnur, Semih
Amino asit ve yağ asidi kompozisyonu ile balık unu yemlerde önemli ve değerli bir hammaddedir. Son yıllarda buunabilirliğinde karşılaşılan sorunlar ve fiyatı nedeni ile balık ununun yerine geçebilecek hammaddeler üzerine yapılan çalı
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::0386bfb50e3839dd5ea3326dcc4dfc85
https://hdl.handle.net/11454/2205
https://hdl.handle.net/11454/2205
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.