Zobrazeno 1 - 10
of 388
pro vyhledávání: '"Salmonella heidelberg"'
Autor:
C. Peichel, D.V.T. Nair, S. Manjankattil, K.M. Reed, R.B. Cox, A.M. Donoghue, A. Kollanoor Johny
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 34, Iss 1, Pp 100508- (2025)
Summary: This study determined the antibacterial effect of trans-cinnamaldehyde (TC), peracetic acid (PAA), and their combination against Salmonella Heidelberg on broiler drumsticks at scalding conditions alone or with chilling and storage in sequenc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7257db9b41b549e7bcddc93cf6c072f2
Autor:
Joana Bittencourt Mathias, Margarida Neves Souza, Diéssy Kipper, André Salvador Kazantzi Fonseca, Vagner Ricardo Lunge, Nilo Ikuta
Publikováno v:
Poultry, Vol 3, Iss 1, Pp 47-56 (2024)
The Salmonella enterica serovars Typhimurium (S. Typhimurium), Heidelberg (S. Heidelberg), and their monophasic variants (S. 1,4,[5],12:i:-, S. 1,4,[5],12:r:- and S. 1,4,[5],12:-:1,2) are highly disseminated in poultry farming and can contaminate chi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/551e58568ef848bba0952c7c0f5e88d1
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 75, Iss 5, Pp 902-908 (2023)
ABSTRACT Brazilian chicken meat is exported to more than 150 countries and consumed by consumer markets that demand high quality and food safety, thus, requiring very strict control of pathogens present in food to guarantee these rigorous safety stan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/007e6e3f0cc745adaf4b6d1047e82942
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 25, Iss 1 (2023)
ABSTRACT Salmonellosis is an important gastrointestinal infection in humans and cause of foodborne outbreaks in the world. In this context, molecular characterization is essential to understand how the strains circulate. The aim of this study was to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f569fe29683948d5af71d79a80b48b2a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I.H.B. Vellano, E.L. Milbradt, D.M. Polizel, C. Oro, I. C.deL.A. Paz, C.R. Padovani, L. Gross, T.M. Silva, A. Hataka, A.S. Okamoto, R.L.A. Filho
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research, Vol 31, Iss 3, Pp 100266- (2022)
SUMMARY: Salmonella remains the second most common cause of gastrointestinal illness in the United States, European Union and other regions of the globe. In the food chain, poultry, especially turkeys and chickens, are considered significant contribu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3de3275203545f69955810fea806f0c