Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Salmonella growth"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology, Vol 40, Iss 1, Pp 149-154 (2009)
The growth of Salmonella enterica subs. enterica sorovar Typhimurium at 25°C was monitored in industrialized and hospital formulated enteral feeds and the results were used to validate the mathematical model of Salmonella growth presented by the Pat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria Cristina Dantas Vanetti, Roberta Ribeiro Silva, Josefina Bessan, Célia Alencar de Moraes
Publikováno v:
Brazilian Journal of Microbiology, Volume: 40, Issue: 1, Pages: 149-154, Published: MAR 2009
Brazilian Journal of Microbiology v.40 n.1 2009
Brazilian Journal of Microbiology
Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM)
instacron:SBM
Brazilian Journal of Microbiology v.40 n.1 2009
Brazilian Journal of Microbiology
Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM)
instacron:SBM
The growth of Salmonella enterica subs. enterica sorovar Typhimurium at 25°C was monitored in industrialized and hospital formulated enteral feeds and the results were used to validate the mathematical model of Salmonella growth presented by the Pat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5187ee3714631ece459b32405449f48d
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822009000100026&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1517-83822009000100026&lng=en&tlng=en
Autor:
G. Antoniades, S. Levidiotou, Chrissanthy Papadopoulou, A. Panagiou, K.G. Ioannides, D. Demetriou, H. Gessouli
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Bacteria in food have been reported to survive in larger numbers after processing by microwave radiation than after conventional processing. The bactericidal effect of a domestic microwave oven (SHARP R-7280) on certain pathogenic enterobacteria spec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.