Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Salmonella contamination"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 8, Iss 11, Pp e11703- (2022)
Uganda is among low-income countries where Salmonella induced diarrhoea still contributes significantly to children under five years (CUF) mortality. Karamoja, a sub-region characterised by three agroecologies (pastoral: PE; agro-pastoral: APE; agric
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62eb6947601b4165be52ad0f788babfc
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2020)
Determining the viable and non-viable load of foodborne pathogens in animal production can be useful in reducing the number of human outbreaks. In this study, we optimized a PMAxxTM-based qPCR for quantifying viable and non-viable load of Salmonella
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/956197a401664c4ab3383aeeca45521f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nevijo Zdolec, Aurelia Kotsiri, Kurt Houf, Avelino Alvarez-Ordóñez, Bojan Blagojevic, Nedjeljko Karabasil, Morgane Salines, Dragan Antic
Publikováno v:
Foods; Volume 11; Issue 14; Pages: 2110
Foods
FOODS
Foods
FOODS
Interventions from lairage to the chilling stage of the pig slaughter process are important to reduce microbial contamination of carcasses. The aim of this systematic review and meta-analysis was to assess the effectiveness of abattoir interventions
Publikováno v:
Squalen, Vol 7, Iss 2, Pp 51-58 (2013)
Previously designed endpoint PCR has been adapted for use with real time PCR to detect the presence of Salmonella typhimurium and Salmonella enteritidis in fish. Optimization of a standard curve in the presence of herring sperm DNA as background matr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78d26da4527049cb8e2b11abe71179f3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sandrine Guillou, Vincent Tesson, Enda Cummins, Géraldine Boué, Ammar Hdaifeh, Tahreem Khalid, Michel Federighi
Publikováno v:
Foods
Foods, MDPI, 2020, 9 (11), pp.1-26. ⟨10.3390/foods9111661⟩
Foods, Vol 9, Iss 1661, p 1661 (2020)
Foods, MDPI, 2020, 9 (11), pp.1-26. ⟨10.3390/foods9111661⟩
Foods, Vol 9, Iss 1661, p 1661 (2020)
Food of animal origin, especially meat products, represent the main vehicle of foodborne pathogens and so are implicated in foodborne outbreaks. Poultry meat is a widely consumed food in various forms, but it is also a reservoir of thermotolerant Cam
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0acc35bf492b78c0d3473e03fcfee3b6
https://lirias.kuleuven.be/handle/20.500.12942/712420
https://lirias.kuleuven.be/handle/20.500.12942/712420
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.