Zobrazeno 1 - 10
of 13 475
pro vyhledávání: '"Salmonella contamination"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
CHENG Huimin, ZHAO Ge, BAI Li, ZHANG Mingyang, ZHAO Jianmei, ZHANG Qingqing, ZHANG Xiyue, XU Ying, HUANG Xiumei, WANG Lin, LIU Junhui, WANG Junwei
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 36, Iss 3, Pp 246-252 (2024)
ObjectiveTo propose targeted prevention and control measures, improve product quality, and ensure food safety, Salmonella contamination in the production and processing of prefabricated crispy pork in a large food processing factory was analyze
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c036aa39a194c3080e31a743dcd6e72
Publikováno v:
Veterinary Research Notes, Vol 4, Iss 3, Pp 24-29 (2024)
Objective: Food-borne illnesses pose a significant risk to public health on a global scale and are a major contributing factor to illness and death rates worldwide. Salmonella strains found in chicken meat and its related products may be the likely s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0976a6f64ad4a18808cd63ec00acb76
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2024 431
Autor:
Velez, Frank J., Kandula, Nethraja, Blech-Hermoni, Yotam, Jackson, Charlene R., Bosilevac, Joseph M., Singh, Prashant
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2024 9