Zobrazeno 1 - 10
of 11 114
pro vyhledávání: '"Salmonella bacteria"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhou, Changyu, Li, Wenjing, Zhao, Yu, Gu, Kui, Liao, Ziwei, Guo, Boyan, Huang, Zheren, Yang, Ming, Wei, Hongcheng, Ma, Peng, Li, Chao, Li, Hao, Tang, Yizhi, Lei, Changwei, Wang, Hongning
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 1 April 2023 1248
Publikováno v:
Ветеринария сегодня, Vol 11, Iss 4, Pp 290-295 (2022)
This review provides a data analysis of the test results for farm animal feeds. The analysis is based on the articles published from 1955 to 2020. It was found that the overall pooled prevalence estimates of Salmonella was 0.14: with a prevalence of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eeff5b0b58434ceeb0959585e9615a4b
Autor:
Kowalska, Beata
Publikováno v:
Annals of Agricultural & Environmental Medicine; 2023, Vol. 30 Issue 1, p9-14, 6p
Autor:
Chen, Fuming, Zang, Zhongsheng, Chen, Ze, Cui, Liao, Chang, Zhiguang, Ma, Aiqing, Yin, Ting, Liang, Ruijing, Han, Yutong, Wu, Zhihao, Zheng, Mingbin, Liu, Chenli, Cai, Lintao
Publikováno v:
In Biomaterials September 2019 214
Publikováno v:
Journal of Mazandaran University of Medical Sciences, Vol 31, Iss 198, Pp 60-72 (2021)
Background: Diarrhea with salmonella and shigella infections is one of the main causes of mortality in children less than 5 years. Determining the antibiotic resistance of these bacteria is one of the most important methods in the treatment of diarrh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdebb5ad3aa14864b248356c6475ca77
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science September 2017 100(9):7016-7025
Publikováno v:
Journal of Mazandaran University of Medical Sciences (JMUMS). 2021, Vol. 31 Issue 198, p60-72. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 59:4570-4582
In recent years, rapid detection methods such as polymerase chain reaction (PCR) and quantitative real-time PCR (qPCR) have been continuously developed to improve the detection of food-borne pathogens in food samples. The recent developments of PCR a