Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Salmonella Senftenberg 775/W"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100293- (2023)
As a possible alternative to commercial thermal pasteurization11 Thermal pasteurization (TP) (TP, 60 ºC/3.5 min) of liquid whole egg22 Liquid whole egg (LWE) (LWE), a pasteurization based on the application of pressure pre-treatments (50 – 250 MPa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6eca8de7bf1e4839b53364a583b3303c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ribeiro, Ana Catarina Sousa
A new approach combining non-thermal pre-treatments before a less intense thermal pasteurization (TP) was evaluated as an alternative to commercial egg products TP. Thus, this work aimed to evaluate the performance of pressure (50 – 400 MPa/5 – 2
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2292::564af694f53db844a259d6945459c5cb
http://hdl.handle.net/10773/35670
http://hdl.handle.net/10773/35670
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.