Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Salmonella Bacteriophage"'
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Salmonella, a prevalent pathogen with significant implications for the poultry industry and food safety, presents a global public health concern. The rise in antibiotic resistance has exacerbated the challenge of prevention. Accurate and sensitive de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa2d7b8963b8492db3da4294c21df60e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 7, Pp 3643-3654 (2020)
Salmonella is regarded as the predominant cause of foodborne illnesses worldwide, and the increase of these antimicrobial-resistant strains makes it more difficult to prevent. On this occasion, bacteriophages (phages) stand out as an alternative bioc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a5be8cc788d4e9aaa7648e91541007f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
ISOLATION, IDENTIFICATION AND BIOCONTROL OF SALMONELLA TYPHIMURIUM IN KARIESH CHEESE BY BACTEIOPHAGE
Publikováno v:
Arab Universities Journal of Agricultural Sciences, Vol 26, Iss Special issue (2C), Pp 1881-1894 (2018)
The study aims to assess the possibility of biological control on one of the most serious pathogenic microbes that found to infect Kariesh cheese, namely Salmonella typhimurium. To achieve this object, firstly a total of 20 Kariesh cheese samples wer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de545b2b1cc143edb13a018b89df9717
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tierärztliche Praxis Ausgabe K: Kleintiere / Heimtiere. 47:247-256
Objective This study determined the passage time and phage propagation time of a salmonella specific phage, Felix O1, in bearded dragons, based on reisolation from cloacal swabs and faecal samples following oral administration, as a possible tool for
Publikováno v:
Animals : an Open Access Journal from MDPI
Animals
Volume 10
Issue 9
CEU Repositorio Institucional
Fundación Universitaria San Pablo CEU (FUSPCEU)
Animals, Vol 10, Iss 1456, p 1456 (2020)
Animals
Volume 10
Issue 9
CEU Repositorio Institucional
Fundación Universitaria San Pablo CEU (FUSPCEU)
Animals, Vol 10, Iss 1456, p 1456 (2020)
Simple Summary There is a lack of knowledge about the impact that phages present in the environment may have against certain Salmonella serovars. Thus, an improved understanding of Salmonella phage diversity will provide a better insight into the rol
Publikováno v:
Poultry Science. 96:2845-2852
This study's goal was to ascertain the effectiveness of a commercially available Salmonella bacteriophage during ground chicken production focusing on: water source, different Salmonella serovars, and time. Salmonella-free boneless, skinless chicken
Publikováno v:
Food Control. 73:869-877
Salmonella is an important foodborne pathogen and a serious threat to human health worldwide. This study was to reduce Salmonella and the spoilage bacteria on fresh chilled pork using bacteriophage, nisin, and potassium sorbate (PS) along with their