Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Salmazzo, Gustavo Ruivo"'
Autor:
Sanches, Danilo de Souza, Garcia, Elis Regina de Moraes, Santana, Patrícia Gomes, Andrade, Gislaine da Cunha, Salmazzo, Gustavo Ruivo
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 1; e19410111229
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 1; e19410111229
Research, Society and Development; v. 10 n. 1; e19410111229
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 1; e19410111229
Research, Society and Development; v. 10 n. 1; e19410111229
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The objective of this study was to determine the dry matter, pH and volatilized ammonia of fresh waste from commercial laying hens treated or not with different additives. The experimental design was randomized in factorial scheme 4 x 5 (4 types of w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::a020fb1054c29388adbfa1a85cf13a2b
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/11229
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/11229
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rodrigues, Jônatam Moreira1 morojonatam@yahoo.com.br, Salmazzo, Gustavo Ruivo1, Capato, Carlos Fabiano1, Falcão, Evaristo Alexandre1, Lima Caires, Anderson Rodrigues1, Botero, Eriton Rodrigo1
Publikováno v:
Revista Ciência e Natura. 2014, p782-788. 7p.
Autor:
Salmazzo, Gustavo Ruivo, Verdan, Maria Helena, Silva, Flávia, Cicarelli, Regina Maria, Mota, Jonas da Silva, Salvador, Marcos José, de Carvalho, João Ernesto, Cardoso, Cláudia Andrea Lima
Publikováno v:
Natural Product Research; Mar2021, Vol. 35 Issue 5, p853-857, 5p
Autor:
Salmazzo, Gustavo Ruivo
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFGD
Universidade Federal da Grande Dourados (UFGD)
instacron:UFGD
Universidade Federal da Grande Dourados (UFGD)
instacron:UFGD
Submitted by Alison Souza (alisonsouza@ufgd.edu.br) on 2019-05-21T21:00:05Z No. of bitstreams: 1 GustavoRuivoSalmazzo.pdf: 3620585 bytes, checksum: 2cf5a232a76e11a0bbfc87f2db25febf (MD5) Made available in DSpace on 2019-05-21T21:00:05Z (GMT). No. of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::57ced31c9c8ec12f09f14152b6ae5999
http://repositorio.ufgd.edu.br/jspui/handle/prefix/883
http://repositorio.ufgd.edu.br/jspui/handle/prefix/883
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cardoso, Claudia Andréa Lima, Salmazzo, Gustavo Ruivo, Honda, Neli Kika, Prates, Crislaine Batista, Vieira, Maria do Carmo, Coelho, Roberta Gomes
Publikováno v:
Journal of Medicinal Food; 2010 Oct, Vol. 13 Issue 5, p1273-1276, 4p
Autor:
da Silva ÉR; Program in Natural Resources, State University of Mato Grosso do Sul, Dourados, MS, Brazil. elicarenata@hotmail.com.; Universidade Estadual de Mato Grosso do Sul, CEP 79804-970, C.P. 351, Dourados, MS, Brazil. elicarenata@hotmail.com., Salmazzo GR; Universidade Estadual de Mato Grosso do Sul, CEP 79804-970, C.P. 351, Dourados, MS, Brazil., da Silva Arrigo J; College of Health Science, Federal University of Grande Dourados, Dourados, MS, Brazil., Oliveira RJ; School of Medicine 'Dr. Hélio Mandetta' (FAMED), Federal University of Mato Grosso do Sul (UFMS), Campo Grande, MS, Brazil., Kassuya CA; College of Health Science, Federal University of Grande Dourados, Dourados, MS, Brazil., Cardoso CA; Program in Natural Resources, State University of Mato Grosso do Sul, Dourados, MS, Brazil. claudia@uems.br.; Universidade Estadual de Mato Grosso do Sul, CEP 79804-970, C.P. 351, Dourados, MS, Brazil. claudia@uems.br.
Publikováno v:
Inflammation [Inflammation] 2016 Aug; Vol. 39 (4), pp. 1462-8.