Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Salmaoui S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Range & Forage Science; Sep2024, Vol. 41 Issue 3, p196-203, 8p
Autor:
Salmaoui, S., Sediri, F.
Publikováno v:
In Journal of Alloys and Compounds 15 March 2016 661:82-91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
L’objectif de cette étude est d’évaluer la qualité d’une confiture de clémentine en utilisant la pectine extraite des écorces de clémentine. La confiture a été préparée en utilisant la pectine extraite (CPE) ainsi que la pectine comme
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a7331055c79c80c42b4028ef24468079
Publikováno v:
In Polyhedron 2010 29(7):1771-1775
Publikováno v:
International Journal of Recycling of Organic Waste in Agriculture; Autumn2022, Vol. 11 Issue 4, p541-552, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.