Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Salivary biosensor"'
Autor:
Anida-Maria Băbțan, Nausica B. Petrescu, Anca Ionel, Bianca A. Boșca, Willi A. Uriciuc, Claudia N. Feurdean, Codruța I. Mirică, Roxana Bordea, Viorel Miclăuș, Flavia Ruxanda, Adina D. Todea, Teodora G. Alexescu, Radu S. Câmpian, Aranka Ilea
Publikováno v:
Journal of Mind and Medical Sciences, Vol 6, Iss 2, Pp 196-202 (2019)
Nicotine has gained the attention of the medical community due to its insidious addictive mechanisms which lead to chronic consumption. The multitude of compounds derived from tobacco smoke have local and systemic negative impacts, resulting in a lar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/999056f286b14db9b83853a0f82640aa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Willi Andrei Uriciuc, Radu S Câmpian, Claudia Nicoleta Feurdean, Anca Ionel, Nausica Bianca Petrescu, Bianca Adina Boșca, Anida-Maria Băbțan, Adina D Todea, Viorel Miclăuș, Teodora Alexescu, Codruța Ioana Mirică, Flavia Ruxanda, Roxana Bordea, Aranka Ilea
Publikováno v:
Journal of Mind and Medical Sciences, Vol 6, Iss 2, Pp 196-202 (2019)
Nicotine has gained the attention of the medical community due to its insidious addictive mechanisms which lead to chronic consumption. The multitude of compounds derived from tobacco smoke have local and systemic negative impacts, resulting in a lar
Autor:
Jared Q. Gerlach, Anida Maria Băbţan, Nausica Bianca Petrescu, Aranka Ilea, Massimo Collino, Maria Crisan, Radu Septimiu Câmpian, Bianca Bosca, Rosa M. Sainz
Publikováno v:
Archives of oral biology. 93
Objective Maillard advanced glycation end products (AGEs) are connected with high dry temperature food processing, color and flavor modification of food products. Oral cavity pathology is strongly influenced by dietary intake. The aim of the present
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.