Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Salim, Ana Paula"'
Autor:
Salim, Ana Paula A.A., Ferreira, Micheli S., Lima, Loíse C.S., Vasconcellos Junior, Fabio Jorge de, Conte-Júnior, Carlos Adam, Mano, Sérgio Borges
Publikováno v:
In Measurement: Food December 2024 16
Autor:
Amaral de Alcântara Salim, Ana Paula1 apaulasalim@gmail.com, da Silva Ferreira, Micheli1, Guerra Monteiro, Maria Lucia1,2, Santos de Lima, Loíse Caroline3, Marins Magalhães, Isabelle Trezze1, Adam Conte-Júnior, Carlos1,2,3,4,5,6,7, Borges Mano, Sérgio1
Publikováno v:
Animal Bioscience. May2023, Vol. 36 Issue 5, p785-796. 12p.
Autor:
de Lima, Loíse Caroline Santos, Salim, Ana Paula Amaral de Alcântara, Trezze, Isabelle, Ferreira, Micheli da Silva, Monteiro, Maria Lucia Guerra, Mano, Sérgio Borges, Conte‐Junior, Carlos Adam
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Mar2024, Vol. 59 Issue 3, p1990-2002, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lima, Loíse Caroline Santos de, Carriero, Ricardo, Souza, André Luiz Medeiros de, Salim, Ana Paula Amaral de Alcântara, Ferreira, Micheli da Silva
Publikováno v:
Ciência Rural, Volume: 53, Issue: 10, Article number: e20220269, Published: 13 MAR 2023
The production chain of Penaeus vannamei require detailed quality evaluation from farm to processing plant, to maintain the quality standards. We evaluated the impact of production chain steps in main defects of P. vannamei as red hepatopancreas, det
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::32f7f2a1c87bb9a2887b35da615249dc
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782023001000401&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782023001000401&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Teixeira Fernanda N, Bassil Pamela E, Lima Loíse C.S, Sandes Paula H, Martins Mayara X, Salim Ana Paula A.A, Mano Sérgio B, Mársico Eliane T, Toledo Bruno S, Kurihara Leonardo, Campos-Silva João Vitor, Barros Ana Paula C, da Costa Antônio A.D, Ferreira Micheli S
Publikováno v:
Food Science & Nutrition Research. 5
The influence of bleeding on color, texture profile, and chemical quality of frozen pirarucu loins were investigated. The loins were obtained from eighteen (n=18) pirarucu carcasses from animals slaughtered by bleeding (BLE; n = 9) or without bleedin