Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"Saliha, Si Ahmed"'
Autor:
Chawki Bensouici, Saliha Si Ahmed Zennia, Lydia Addar, Saliha Boudjenah Haroun, Abderrahmane Mati
Publikováno v:
Small Ruminant Research. 173:30-35
The aim of this study was to investigate the effect of pancreatic enzymes hydrolysis of camel αS-casein on their antioxidant, tyrosinase and urease inhibitory activities. Isolated αS-casein was hydrolyzed, fractionated and assayed for their antioxi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dalila Almi-Sebbane, Abderrahmane Mati, Jean-Michel Girardet, Chahra Senoussi-Ghezali, Halima El-Hatmi, Saliha Si Ahmed Zennia
Publikováno v:
International Dairy Journal
International Dairy Journal, Elsevier, 2017, 73, pp.25-37. ⟨10.1016/j.idairyj.2016.12.001⟩
International Dairy Journal, Elsevier, 2017, 73, pp.25-37. ⟨10.1016/j.idairyj.2016.12.001⟩
Many useful properties are assigned to camel ( Camelus dromedarius ) milk, which is traditionally used for the treatment of tuberculosis, gastroenteritis, and allergy in many countries. Some amino acid sequences, which are encrypted in the camel prot
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ce17883546e49e1bf81b711b66fc3a7e
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01611448
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01611448
Autor:
Saliha, Si Ahmed Z.1, Dalila, Almi1, Chahra, Senoussi1, Saliha, Boudjenah H.2, Abderrahmane, Mati1 mati_bio@yahoo.com
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA). Apr2013, Vol. 25 Issue 4, p283-290. 8p. 9 Graphs.
Autor:
Jean-Michel Girardet, Abderrahmane Mati, Saliha Si Ahmed Zennia, Joëlle Vinh, Giovanni Chiappetta, Yann Verdier, Guillermo Mulliert, Laurent Miclo, Franck Saulnier
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2015, 187, pp.305-313. ⟨10.1016/j.foodchem.2015.04.036⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2015, 187, pp.305-313. ⟨10.1016/j.foodchem.2015.04.036⟩
International audience; Nonenzymatic deamidation of asparaginyl residues can occur spontaneously under physiological conditions principally when a glycyl residue is at the carboxyl side of Asn and leads to formation of aspartyl and isoaspartyl residu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b0b534d810bc687a4e4307a48af6215c
https://hal.univ-lorraine.fr/hal-01522025
https://hal.univ-lorraine.fr/hal-01522025
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abderrahmane Mati, Souad Isselnane, Abdelwahab Nouani, Saliha Si Ahmed-Zennia, Saliha Boudjenah-Haroun, Benalia Yabrir, Belaid Bouazza
Publikováno v:
Emirates Journal of Food and Agriculture. 28:217
Camel milk cannot be coagulated with bovine chymosin, most likely due to major variations between the primary k casein structures of the two species. Recently we have shown that the crude gastric extracts (CGE) from adults’ dromedaries provide sati
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Isselnane, Souad, Boudjenah-Haroun, Saliha, Nouani, Abdelwahab, Saliha SI Ahmed-Zennia, Bouazza, Belaid, Yabrir, Benalia, Mati, Abderrahmane
Publikováno v:
Emirates Journal of Food & Agriculture (EJFA); 2016, Vol. 28 Issue 3, p217-223, 7p