Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Salem, Aida"'
Autor:
Salem, Aida M. S.1 (AUTHOR) aida.mohamed@med.bsu.edu.eg, AbdEltwwab, Takwa Mohamed2 (AUTHOR), Moawad, Hanan Hosni3 (AUTHOR) hananhosni52@yahoo.com, Elgendy, Marwa O.4,5 (AUTHOR) marwa.elgendy@nub.edu.eg, Al-Fakharany, Reham S.6 (AUTHOR) drrehamelfakharany@gmail.com, Khames, Ahmed7 (AUTHOR) a.khamies@tu.edu.sa, Meabed, Mohamed Hussein1 (AUTHOR) m1hmeabed2@med.bsu.edu.eg
Publikováno v:
Hematology Reports. Dec2024, Vol. 16 Issue 4, p742-751. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hassan, Mohamed N. A.1, Salem, Aida S.2, Hassan, Ashwak Abdel-moneim1 ashwaa2004@agr.cu.edu.eg, Abozied, Hoda H.
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Jan-Mar2024, Vol. 23 Issue 1, p49-64. 16p.
Autor:
Li, Simo, Takada, Sanami, Abdel-Salam, Ghada M. H., Abdel-Hamid, Mohamed S., Zaki, Maha S., Issa, Mahmoud Y., Salem, Aida M. S., Koshimizu, Eriko, Fujita, Atsushi, Fukai, Ryoko, Ohshima, Toshio, Matsumoto, Naomichi, Miyake, Noriko
Publikováno v:
NPJ Genomic Medicine; 11/5/2024, Vol. 9 Issue 1, p1-12, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Egyptian Journal of Medical Research; Jan2024, Vol. 5 Issue 1, p133-142, 10p
Publikováno v:
Egyptian Journal of Medical Research; Jan2024, Vol. 5 Issue 1, p92-105, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Camel milk also has valuable nutritional properties as it contains a high proportion of antibacterial substances that found naturally in camel milk or derived by lactic acid bacteria .This study was carried out to evaluate the effect of camel\'s milk
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e7c377f0462dd1f6740c460490a16474
Publikováno v:
Journal of Food & Dairy Sciences; Jun2017, Vol. 8 Issue 6, p257-262, 6p