Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Salehi, Shabnam Majidi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Salehi, Shabnam Majidi, Santagada, Rosangela, Depietra, Stefania, Fontananova, Enrica, Curcio, Efrem, Di Profio, Gianluca
Publikováno v:
ChemEngineering; Jun2019, Vol. 3 Issue 2, p1-12, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Di Profio, Gianluca, Salehi, Shabnam Majidi, Caliandro, Rocco, Guccione, Pietro, Nico, Giovanni, Curcio, Efrem, Fontananova, Enrica
Publikováno v:
Advanced Materials; 1/27/2016, Vol. 28 Issue 4, p610-616, 7p
Autor:
Rosanna Caliandro, Benny Danilo Belviso, Gianluca Di Profio, Rocco Caliandro, Shabnam Majidi Salehi
Publikováno v:
Crystals (Basel) 9 (2019). doi:10.3390/cryst9050253
info:cnr-pdr/source/autori:Belviso, Benny Danilo; Caliandro, Rosanna; Salehi, Shabnam Majidi; Di Profio, Gianluca; Caliandro, Rocco/titolo:Protein Crystallization in Ionic-Liquid Hydrogel Composite Membranes/doi:10.3390%2Fcryst9050253/rivista:Crystals (Basel)/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:9
Crystals
Volume 9
Issue 5
Crystals, Vol 9, Iss 5, p 253 (2019)
info:cnr-pdr/source/autori:Belviso, Benny Danilo; Caliandro, Rosanna; Salehi, Shabnam Majidi; Di Profio, Gianluca; Caliandro, Rocco/titolo:Protein Crystallization in Ionic-Liquid Hydrogel Composite Membranes/doi:10.3390%2Fcryst9050253/rivista:Crystals (Basel)/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:9
Crystals
Volume 9
Issue 5
Crystals, Vol 9, Iss 5, p 253 (2019)
Protein crystallization is a powerful purification tool. It is the first step for crystallographic structural investigations, and can be preparatory for biotechnological applications. However, crystallizing proteins is challenging and methods to cont
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ee7071b8bddf293d6283a80c5a1593c5
https://publications.cnr.it/doc/404869
https://publications.cnr.it/doc/404869
Autor:
Luisa Angiolillo, Rocco Caliandro, Amalia Conte, Matteo Alessandro Del Nobile, Valentina Mirabelli, Shabnam Majidi Salehi, Benny Danilo Belviso, Gianluca Di Profio
Publikováno v:
'Global Challenges ', vol: 2, pages: 1700089-1-1700089-10 (2018)
GLOBAL CHALLENGES 2 (2018). doi:10.1002/gch2.201700089
info:cnr-pdr/source/autori:Mirabelli, Valentina; Salehi, Shabnam Majidi; Angiolillo, Luisa; Belviso, Benny Danilo; Conte, Amalia; Del Nobile, Matteo Alessandro; Di Profio, Gianluca; Caliandro, Rocco/titolo:Enzyme Crystals and Hydrogel Composite Membranes as New Active Food Packaging Material/doi:10.1002%2Fgch2.201700089/rivista:GLOBAL CHALLENGES/anno:2018/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:2
Global Challenges
GLOBAL CHALLENGES 2 (2018). doi:10.1002/gch2.201700089
info:cnr-pdr/source/autori:Mirabelli, Valentina; Salehi, Shabnam Majidi; Angiolillo, Luisa; Belviso, Benny Danilo; Conte, Amalia; Del Nobile, Matteo Alessandro; Di Profio, Gianluca; Caliandro, Rocco/titolo:Enzyme Crystals and Hydrogel Composite Membranes as New Active Food Packaging Material/doi:10.1002%2Fgch2.201700089/rivista:GLOBAL CHALLENGES/anno:2018/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:2
Global Challenges
The great antimicrobial and antioxidant potential of enzymes makes them prone to be used as active packaging materials to preserve food from contamination or degradation. Major drawbacks are connected to the use of enzymes freely dispersed in solutio