Zobrazeno 1 - 10
of 141
pro vyhledávání: '"Saldanha, T."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2012 135(3):1383-1390
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
LOPES, L. A. R., MARTINS, M. do C. de C. e, FARIAS, L. M. de, BRITO, A. K. da S., LIMA, G. de M., CARVALHO, V. B. L. de, PEREIRA, C. F. de C., CONDE JÚNIOR, A. M., SALDANHA, T., ARÊAS, J. A. G., SILVA, K. J. D. e, FROTA, K. de M. G.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
We investigated the hypocholesterolemic and liver-protective effects of cooked and germinated whole mung beans. Hamsters were fed for 28 days on diets rich in saturated fatty acids and cholesterol, differing only in protein source (20%): casein, cook
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::db88a4c1088a80fbc0b703fbf526a693
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1106177
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/1106177
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
CIÊNCIAVITAE
Scopus-Elsevier
Ciência Vitae
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
CIÊNCIAVITAE
Scopus-Elsevier
Ciência Vitae
Food safety may be compromised by the presence of chemical contaminants, such as mycotoxins and pesticide residues. Mycotoxins are natural contaminants produced by certain species of filamentous fungi and can cause toxic effects on human health. Pest
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::4aee2d4ae79af3de3f7baa9b172ddc3d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.