Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Saldan, Nayara C."'
Autor:
Saldan, Nayara C. a, Almeida, Rafaela T.R. a, Avíncola, Alexandre a, Porto, Carla a, Galuch, Marília B. a, Magon, Thiago F.S. a, Pilau, Eduardo J. a, Svidzinski, Terezinha I.E. b, Oliveira, Claudio C. a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2018 241:113-121
Autor:
Senes, Carlos E. R., Saldan, Nayara C., Costa, Willian F., Svidzinski, Terezinha I. E., Oliveira, Cláudio C.
Publikováno v:
Journal of the Brazilian Chemical Society v.29 n.12 2018
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 29, Issue: 12, Pages: 2626-2635, Published: DEC 2018
Journal of the Brazilian Chemical Society
Sociedade Brasileira de Química (SBQ)
instacron:SBQ
Journal of the Brazilian Chemical Society, Volume: 29, Issue: 12, Pages: 2626-2635, Published: DEC 2018
Fusarium oxysporum is usually found in foods such as corn, wheat, soybeans and barley, and can cause economic losses and risks to health in humans and animals due to the production of mycotoxins. The conventional microbiological test for fungal ident
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2c8dce85c467cf1e1356ed20549d6ba5
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532018001202626
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-50532018001202626
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.