Zobrazeno 1 - 10
of 253
pro vyhledávání: '"Salas, Joaquín J."'
Autor:
DeAndrés-Gil, Cristina, Moreno-Pérez, Antonio J., Villoslada-Valbuena, Mónica, Halsey, Kirstie, Martínez-Force, Enrique, Garcés, Rafael, Kurup, Smita, Beaudoin, Frédéric, Salas, Joaquín J., Venegas-Calerón, Mónica
Publikováno v:
In Plant Science April 2024 341
Autor:
Salas, Joaquín J., Bootello, Miguel A., Piispa, Eija, Hornyák, László, Venegas-Calerón, Mónica, Martínez-Force, Enrique, Garcés, Rafael
Publikováno v:
In LWT 15 July 2023 184
Autor:
Garcés, Rafael, Martínez-Force, Enrique, Venegas-Calerón, Mónica, Moreno-Pérez, Antonio J., Salas, Joaquín J.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 May 2023 409
Autor:
Martins-Noguerol, Raquel, Matías, Luis, Pérez-Ramos, Ignacio M., Moreira, Xoaquín, Francisco, Marta, Pedroche, Justo, DeAndrés-Gil, Cristina, Gutiérrez, Eduardo, Salas, Joaquín J., Moreno-Pérez, Antonio J., Davy, Anthony J., Muñoz-Vallés, Sara, Figueroa, Manuel Enrique, Cambrollé, Jesús
Publikováno v:
In Science of the Total Environment 15 April 2023 869
Autor:
Clavijo-Bernal Enrique J., Martínez-Force Enrique, Garcés Rafael, Salas Joaquín J, Venegas-Calerón Mónica
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 31, p 11 (2024)
Climate change is forcing our societies to undertake socioeconomic changes to mitigate greenhouse gas emissions, primarily carbon dioxide, which continue to rise globally. Governments are applying policies to offset carbon emissions, despite the sign
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0dc76b328d864de1b632cb359a8b11cf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
González-Mellado, Damián, Salas, Joaquín J., Venegas-Calerón, Mónica, Moreno-Pérez, Antonio J., Garcés, Rafael, Martínez-Force, Enrique
Publikováno v:
Planta, 2019 Jun 01. 249(6), 1823-1836.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/48702098
Autor:
Broughton, Richard, Ruíz-Lopez, Noemi, Hassall, Kirsty L., Martínez-Force, Enrique, Garcés, Rafael, Salas, Joaquín J., Beaudoin, Frédéric
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2018 269:70-79