Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Salan, Tufan"'
Autor:
ŞAMİL, Ali1 asamil@ksu.edu.tr, SALAN, Tufan2 tufansalan@gmail.com, ALMA, Mehmet Hakkı3 mhalma46@yahoo.com.tr
Publikováno v:
Firat University Journal of Science. 2023, Vol. 35 Issue 2, p55-60. 6p.
Autor:
Kocaturk, Engin1,2 (AUTHOR) enginkocaturkk96@gmail.com, Salan, Tufan2,3 (AUTHOR), Ozcelik, Orhan4 (AUTHOR), Alma, Mehmet Hakkı5 (AUTHOR), Candan, Zeki2,6 (AUTHOR)
Publikováno v:
Energies (19961073). Apr2023, Vol. 16 Issue 8, p3382. 17p.
Publikováno v:
BioResources. 2021, Vol. 16 Issue 3, p5467-5480. 14p. 2 Color Photographs, 1 Black and White Photograph, 2 Diagrams, 3 Charts, 5 Graphs.
Autor:
Özçimen Didem, Salan Tufan
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 22, Iss 2, Pp 167-179 (2016)
In this study, adsorbents were produced from sewage sludge via chemical and thermal activation processes. Experiments were carried out in a tubular furnace at the heating rate of 20˚C min-1 and temperature of 550 ˚C with a nitrogen flow rate of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c2107897aa44facaed6299a39225aa9
Autor:
Candan, Zeki, Tozluoglu, Ayhan, Gonultas, Oktay, Yildirim, Mert, Fidan, Hakan, Alma, Mehmet Hakki, Salan, Tufan
Publikováno v:
In Industrial Applications of Nanocellulose and Its Nanocomposites 2022:49-137
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
In this study, wheat straw (WS) was successfully liquefied into phenol (Ph) in the presence of sulfuric and phosphoric acid at different Ph:WS ratios. The liquefied wheat straw (LWS) was mixed with the crosslinking agent hexamethylenetetramine and ap
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::c189b9d6303cda26073fe70a342d9bb8
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/72465
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/72465
Autor:
Abd-Rahim, Nur Farisha, Asa’ari, Ainun Zuriyati Mohamed, Aisyah, H.A., Akhlisah, Z.N., Alma, Mehmet Hakki, Amira, M.R. Nur, Amran, S., Ariffin, Hidayah, Asrofi, M., Asyraf, M.R.M., Atikah, M.S.N., Atiqah, A., Bakar, M.A., Bashir, Omar, Beenish, Boon, J.G., Camani, Paulo Henrique, Candan, Zeki, Chin, Kit Ling, Fareez, Ismail M., Farid, Mohammed Abdillah Ahmad, Fen, Leo Bey, Fidan, Hakan, Gil-Giraldo, G.A., Gonultas, Oktay, Hakimi, Mohd Idham, Halim, Norhana Abdul, Hamzah, A.A., Hao, L.C., Harussani, M.M., Hassan, Mohd Ali, Hawa, Jasni A., Ibrahim, R., Ilyas, R.A., Ishak, M.R., Ismail, N., Jalar, A., Jamal, Siti Hasnawati, Janudin, Nurjahirah, Jenol, Mohd Azwan, Kamaldin, Jahangir, Kamarudin, S.H., Kasim, Noor Azilah Mohd, Khan, Shafat Ahmad, Knight, Victor Feizal, Latifah, J., Lee, Ching Hao, Lee, Seng Hua, Lemes, Gabriel Diego, Macha, Innocent Jacob, Majid, Ishrat, Mali, S., Malik, Muneeb, Mantovan, J., Marim, B.M., Masoodi, Naira, Megashah, Liana Noor, Misenan, Muhammad Syukri Mohamad, Mohd Amin, Khairatun Najwa, Mohd Azman, Nurul Aini, Najmuddin, Syed Umar Faruq Syed, Nizam, A., Noor, Siti Aminah Mohd, Norli, A., Norrrahim, M.N.F., Nurazzi, Norizan Mohd, Nurul Husna, M.H., Ong, Keat Khim, Padzil, Farah Nadia Mohammad, Pengiran, Hazirah, Pereira, J.F., Punia, Sneh, Rashid, Sumira, Resta, V.G., Rosa, Derval dos Santos, Saad, Muhammad Ashraf Mohd, Sabaruddin, F.A., Salan, Tufan, Sapuan, S.M., Sari, Nasmi Herlina, Shaffie, A.H., Shah, Noor Aisyah Ahmad, Sharip, Nur Sharmila, Sharman, Shubham, Sharmiza, A., Shazleen, Siti Shazra, Suteja, Tozluoglu, Ayhan, Yasim-Anuar, Tengku Arisyah Tengku, Yee-Foong, Lawrence Ng, Yildirim, Mert, Yusoff, Mohd Zulkhairi Mohd, Yusuff, Soleha Mohamat, Zainudin, E.S., Zaki, Ramli M.
Publikováno v:
In Industrial Applications of Nanocellulose and Its Nanocomposites 2022:xiii-xx
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.