Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Salamahina A"'
Autor:
Nadezhda V. Barakova, Alina Climova, Elena F. Krivoshapkina, Monica N. G. Ibrahim, Artemii M. Savin, Alisa Salamahina, Marina Dukhinova
Publikováno v:
J Food Sci Technol
The cell walls of cereals are rich sources of polysaccharide β-glucan. In this study, the β-glucan was extracted from oat bran using the hot-water extraction method and dried in a pure powder form. The concentration of the β-glucan in the extract
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
FOODBALT.
Autor:
Climova, Alina, Ibrahim, Monica N. G., Salamahina, Alisa, Savin, Artemii M., Dukhinova, Marina S., Barakova, Nadezhda V., Krivoshapkina, Elena F.
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; Jul2021, Vol. 58 Issue 7, p2641-2650, 10p
Publikováno v:
Conference on Food Science & Technology FOODBALT; 2019, p247-249, 3p