Zobrazeno 1 - 10
of 234
pro vyhledávání: '"Sala, Angelo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pinna, Christian, Sala, Angelo
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods November 2021 86
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vocca, Lavinia, Di Sano, Caterina, Uasuf, Carina G., Sala, Angelo, Riccobono, Loredana, Gangemi, Sebastiano, Albano, Giusy Daniela, Bonanno, Anna, Gagliardo, Rosalia, Profita, Mirella
Publikováno v:
In Immunobiology August 2015 220(8):954-963
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zarini, Simona, Gijón, Miguel A., Ransome, Aaron E., Murphy, Robert C., Sala, Angelo, Austen, K. Frank
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2009 May . 106(20), 8296-8301.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40483078
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Pharmacological Reports May-June 2010 62(3):503-510
Autor:
Mazzocchi, Alessandra, De Cosmi, Valentina, Risé, Patrizia, Milani, Gregorio Paolo, Turolo, Stefano, Syrén, Marie-Louise, Sala, Angelo, Agostoni, Carlo
Publikováno v:
Frontiers in Physiology
Diet and inflammatory response are recognized as strictly related, and interest in exploring the potential of edible fats and oils for health and chronic diseases is emerging worldwide. Polyunsaturated fatty acids (PUFAs) present in fish oil (FO), su