Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Sakhno, L. O."'
Autor:
Demchenko O M, Gichka S G, Sakhno L O, Rostyslav V Bubnov, Babenko L P, Lazarenko L M, Spivak M Ya, Sichel L M
Publikováno v:
Probiotics and Antimicrobial Proteins
Probiotics, in particular Lactobacillus (lactic acid bacteria, LAB) strains, are widely used in clinical practice. Despite that these probiotics have GRAS (generally regarded as safe) and qualified presumption of safety (QPS) statuses, the safety of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnologia Acta. 2015, Vol. 8 Issue 2, p1-4. 4p.
Autor:
Sakhno, L. O.1 sakhno@icbge.org.ua
Publikováno v:
Biopolymers & Cell. 2013, Vol. 29 Issue 6, p443-453. 11p. 1 Black and White Photograph, 2 Charts.
Autor:
Sakhno, L. O.1 sakhno@icbge.org.ua, Gerasymenko, I. M.1, Komarnitsskii, I. K.1, Sheludko, Y. V.1, Goldenkova-Pavlova, I. V.2
Publikováno v:
Biopolymers & Cell. 2012, Vol. 28 Issue 6, p449-455. 7p. 2 Color Photographs, 1 Black and White Photograph, 1 Chart.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.