Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Sajith Babu K"'
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science; October 2016, Vol. 94 Issue: 1, Number 1 Supplement 5 p250-250, 1p
Autor:
Sajith Babu, K., Amamcharla, J. K.
Publikováno v:
Journal of Animal Science; October 2016, Vol. 94 Issue: 1, Number 1 Supplement 5 p244-244, 1p
Autor:
Khanashyam AC; Department of Food Science and Nutrition, University of MN, St Paul, MN, USA., Mundanat AS; Department of Agriculture and Environmental Sciences, National Institute of Food Technology Entrepreneurship and Management (NIFTEM), Sonepat, Haryana, India., Sajith Babu K; Department of Animal Sciences and Industry/Food Science Institute, KS State University, Manhattan, KS, USA., Thorakkattu P; Department of Animal Sciences and Industry/Food Science Institute, KS State University, Manhattan, KS, USA., Krishnan R; Agro Processing and Technology Division, CSIR - National Institute for Interdisciplinary Science and Technology (CSIR-NIIST), Thiruvananthapuram, Kerala, India., Abdullah S; Department of Food Technology, Saintgits College of Engineering, Kottukulam Hills, Kerala, India., Bekhit AEA; Department of Food Science, University of Otago, Dunedin, New Zealand., McClements DJ; Department of Food Science, University of MA, Amherst, MA, USA., Santivarangkna C; Department of Food Science, Institute of Nutrition, Mahidol University, Salaya, Nakhon Pathom, Thailand., Nirmal NP; Department of Food Science, Institute of Nutrition, Mahidol University, Salaya, Nakhon Pathom, Thailand.
Publikováno v:
Critical reviews in biotechnology [Crit Rev Biotechnol] 2025 Feb; Vol. 45 (1), pp. 1-22. Date of Electronic Publication: 2024 May 14.
Autor:
Thorakkattu P; Department of Animal Sciences and Industry, Food Science Institute, KS State University, Manhattan, USA., Awasti N; Lactalis USA, Buffalo, NY, USA., Sajith Babu K; Sargento Foods, Elkhart Lake, WI, USA., Khanashyam AC; Horticulture Division, ICAR-Central Coastal Agriculture Research Institute, Old Goa, India., Deliephan A; Kraft Heinz R&D Center, Glenview, IL, USA., Shah K; Sargento Foods, Elkhart Lake, WI, USA., Singh P; Department of Mechanical Engineering, Institute of Engineering and Technology, GLA University Mathura, Chaumuhan, India., Pandiselvam R; Physiology, Biochemistry and Post-Harvest Technology Division, ICAR-Central Plantation Crops Research Institute (CPCRI), Kasaragod, India., Nirmal NP; Institute of Nutrition, Mahidol University, Salaya, Nakhon Pathom, Thailand.
Publikováno v:
Critical reviews in biotechnology [Crit Rev Biotechnol] 2025 Feb; Vol. 45 (1), pp. 48-68. Date of Electronic Publication: 2024 May 26.