Zobrazeno 1 - 10
of 90 276
pro vyhledávání: '"Saj A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abu-Alruz, Khaled1 khaledabualruz@yahoo.com
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2023, Vol. 17 Issue 1, p419-432. 14p.
Autor:
AKBAŞ, YAŞAR FATİH1 yfatihakbas@hotmail.com
Publikováno v:
Diyanet Ilmi Dergi. jan-mar2023, Vol. 59 Issue 1, p317-342. 26p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
EDUCATIO: Journal of Education, Vol 8, Iss 2, Pp 302-312 (2023)
This study aims to develop learning media based on Android for Javanese language lessons on Javanese script material. With this learning media, students are expected to be able to learn more effectively and efficiently because they can learn anytime
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d4d07fcd36d45dfa8f8a414ee1520a8
Autor:
PAPAGJONI, ERJON1 epapagjoni@gmail.com
Publikováno v:
Studime Historike. 2023, Issue 1, p217-252. 36p.
Autor:
Socaci, Adrian, Coatu, Cosmin Mihail
Publikováno v:
Sargetia. Acta Musei Devensis. (12):93-114
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1053805
Publikováno v:
Systems Science & Control Engineering, Vol 10, Iss 1, Pp 325-335 (2022)
With a global COVID-19 pandemic, the number of confirmed patients increases rapidly, leaving the world with very few medical resources. Therefore, the fast diagnosis and monitoring of COVID-19 are one of the world's most critical challenges today. Ar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/943b3b2b46d0427fa2a81ad81564e068
Autor:
Khaled Abu-Alruz
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 17 (2023)
There is an increasing trend in formulating food to contain dietary fibers and particularly resistant starch. Saj bread (a type of flatbread baked on a plate placed directly on fire) is a potential candidate to act as a vehicle for delivering resista
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49aca4205eff4b929717162808ecd0f7