Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Saidu, Janette"'
Autor:
Saidu, Janette Ethel-Pessi
Adequate provision of soy isoflavone and protein in soybean products is essential in meeting the soy health claim and the promotion of a healthy product. Commercial soymilks contain inadequate amounts of protein and isoflavone to meet the FDA recomme
Externí odkaz:
http://etd.lsu.edu/docs/available/etd-11162005-150755/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
CORREDOR, JOSE ANDRES HERRERA, PRINYAWIWATKUL, WITOON, NO, HONG KYOON, CHOMPREEDA, PENKWAN, GARCIA, KAREN, SAIDU, JANETTE E.P., KHACHATRYAN, ARMEN
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies; Feb2010, Vol. 25 Issue 1, p108-126, 19p, 8 Charts, 2 Graphs