Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"Saidou, C."'
Autor:
Konai, N., Pizzi, A., Raidandi, D., Lagel, M.C., L’Hostis, C., Saidou, C., Hamido, A., Abdalla, S., Bahabri, F., Ganash, A.
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products 23 December 2015 77:225-231
Autor:
Zomegni G; Department of Textile and Leather Engineering, National Advanced School of Engineering, University of Maroua, P. O. Box 46 Maroua, Cameroon., Saidou C; Department of Basic Sciences, University Institute of Technology, The University of Ngaoundéré, P. O. Box 455 Ngaoundéré, Cameroon., Mbougueng PD; Department of Process Engineering, National School of Agro-Industrial Sciences, The University of Ngaoundéré, P. O. Box 455 Ngaoundéré, Cameroon., Ndjouenkeu R; Department of Food Science and Nutrition, National School of Agro-Industrial Sciences, University of Ngaoundéré, P. O. Box 455 Ngaoundéré, Cameroon.
Publikováno v:
International journal of food science [Int J Food Sci] 2022 Dec 30; Vol. 2022, pp. 5899749. Date of Electronic Publication: 2022 Dec 30 (Print Publication: 2022).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nkenmogne Kamdem IE; Department of Applied Chemistry, The University of Ngaoundere, P.O Box 455 Ngaoundere, Cameroon., Saidou C; Department of Food Science and Nutrition, The University of Ngaoundere, P.O Box 455 Ngaoundere, Cameroon., Ngassoum MB; Department of Applied Chemistry, The University of Ngaoundere, P.O Box 455 Ngaoundere, Cameroon., Ndjouenkeu R; Department of Food Science and Nutrition, The University of Ngaoundere, P.O Box 455 Ngaoundere, Cameroon.
Publikováno v:
Heliyon [Heliyon] 2020 Jul 06; Vol. 6 (7), pp. e04348. Date of Electronic Publication: 2020 Jul 06 (Print Publication: 2020).
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Aug2024, Vol. 24 Issue 8, p24364-24386. 23p.
Autor:
Ngaha Damndja, Wilfred1 (AUTHOR) ngaha.wilfred@gmail.com, Agume Ntso, Aurelie Solange2 (AUTHOR), Ngatchic Metsagang, Thérèse Josiane1 (AUTHOR), Djello Nkali, Hermionne1 (AUTHOR), Ozkan-Karabacak, Azime (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 8/13/2024, Vol. 2024, p1-10. 10p.
Autor:
Davydova, Galina A.1 (AUTHOR) davidova_g@mail.ru, Chaikov, Leonid L.2 (AUTHOR) chaykovll@lebedev.ru, Melnik, Nikolay N.2 (AUTHOR) melniknn@lebedev.ru, Gainutdinov, Radmir V.3 (AUTHOR) radmir@crys.ras.ru, Selezneva, Irina I.1 (AUTHOR) selezneva_i@mail.ru, Perevedentseva, Elena V.2 (AUTHOR) perevedencevaev@lebedev.ru, Mahamadiev, Muhriddin T.2 (AUTHOR) muhriddin.mahamadiyev@gmail.com, Proskurin, Vadim A.4 (AUTHOR) vadimapro@bk.ru, Yakovsky, Daniel S.5 (AUTHOR) yackowsckay@mail.ru, Mohan, Aurel George6,7 (AUTHOR) mohanaurel@yahoo.com, Rau, Julietta V.8,9 (AUTHOR) giulietta.rau@ism.cnr.it
Publikováno v:
Polymers (20734360). Jan2024, Vol. 16 Issue 2, p287. 19p.
Autor:
Rahmati, Fatemeh1 (AUTHOR), Mahjoorian, Abbas1 (AUTHOR) pnamari@gmail.com, Fazeli, Fatemeh1 (AUTHOR), Ranjbar, Sharagim2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2023, Vol. 11 Issue 11, p7218-7228. 11p.