Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Said TOKER, Ömer"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Physicochemical (pH, brix, and color), sensory (color, taste, odor, mouthfeeling, consistency, bitter flavor, and general acceptability), and rheological properties of the hot chocolate beverages including different cocoa combinations were investigat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9447::e569f247581fb32fc7cee529089262c5
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/06cd3aef-0e26-4a93-a8e2-a373fd257c57/oai
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/06cd3aef-0e26-4a93-a8e2-a373fd257c57/oai
Autor:
Karaman, Safa1 skaraman@erciyes.edu.tr, Said Toker, Ömer2, Yüksel, Ferhat3, Çam, Mustafa1, Kayacier, Ahmed1, Dogan, Mahmut1
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. Jan2014, Vol. 97 Issue 1, p97-110. 14p.
Autor:
Tahsin Yılmaz, Mustafa1 mtyilmaz@yildiz.edu.tr, Muslu, Aslı1, Dertli, Enes2, Said Toker, Ömer1
Publikováno v:
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty. 2016, Vol. 13 Issue 2, p10-20. 11p.