Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Sahin‐Nadeem, Hilal"'
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life March 2024 42
Autor:
Baysan, Ulaş, Zungur Bastıoğlu, Aslı, Coşkun, Necmiye Öznur, Konuk Takma, Dilara, Ülkeryıldız Balçık, Eda, Sahin-Nadeem, Hilal, Koç, Mehmet
Publikováno v:
In Powder Technology May 2021 384:332-341
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The effects of hot air, microwave, and combined microwave/hot air roasting on physical and chemical properties of carob powder were determined. The comparison of different roasting processes was evaluated whether the combined microwave/hot air roasti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::6dad947137ddd2bee976b5f54755850b
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/5211
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/5211
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; Jul2021, Vol. 45 Issue 7, p1-10, 10p
Autor:
Sahin‐Nadeem, Hilal1, Afşin Özen, Murat1
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Jul2014, Vol. 116 Issue 7, p847-856. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.