Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Saha, Nobonita"'
Autor:
Talukdar, Imdadul Haque, Rifat, M.A., Sarkar, Plabon, Saha, Nobonita, Tessma, Mesfin Kassaye, Miah, Md. Ibrahim
Publikováno v:
In International Journal of Hygiene and Environmental Health September 2023 254
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sarkar, Plabon, Rifat, M. A., Talukdar, Imdadul Haque, Saha, Nobonita, Neufeld, Nicole S. Rodriguez, Miah, Md. Ibrahim, Saha, Sanjib
Publikováno v:
Health Science Reports; May2024, Vol. 7 Issue 5, p1-10, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mazumder, Hoimonty, Islam, Kazi Faria, Rahman, Farzana, Gain, Easter Protiva, Saha, Nobonita, Eva, Irfath Sharmin, Shimul, Md Monir Hossain, Das, Jyoti, Hossain, M. Mahbub
Publikováno v:
PLoS ONE; 12/7/2023, Vol. 18 Issue 12, p1-1, 1p
Autor:
Rahman S; Department of Nutrition and Food Engineering, Faculty of Allied Health Science, Daffodil International University, Ashulia, Dhaka 1341, Bangladesh., Saha N; Institute of Nutrition and Food Science, University of Dhaka, Dhaka 1000, Bangladesh., Sarwar S; Institute of Nutrition and Food Science, University of Dhaka, Dhaka 1000, Bangladesh., Shamim AA; Centre for Non-Communicable Diseases and Nutrition, BRAC James P Grant School of Public Health, BRAC University, Dhaka, Bangladesh., Shaheen N; Institute of Nutrition and Food Science, University of Dhaka, Dhaka 1000, Bangladesh.
Publikováno v:
Journal of water and health [J Water Health] 2022 Dec; Vol. 20 (12), pp. 1762.
Autor:
Hossain MM; EviSyn Health, Khulna, Bangladesh.; Department of Health Promotion and Community Health Sciences, Texas A&M Health Science Center, College Stataion, Texas, 77840, USA., Saha N; Institute of Nutrition and Food Science, University of Dhaka, Dhaka, Bangladesh., Rodela TT; Department of Economics, Mawlana Bhashani Science and Technology University, Tangail, Bangladesh., Tasnim S; EviSyn Health, Khulna, Bangladesh.; Department of Health Promotion and Community Health Sciences, Texas A&M Health Science Center, College Stataion, Texas, 77840, USA., Nuzhath T; EviSyn Health, Khulna, Bangladesh.; Department of Health Promotion and Community Health Sciences, Texas A&M Health Science Center, College Stataion, Texas, 77840, USA., Roy TJ; Institute of Information and Communication Technology, Khulna, Bangladesh., Burdine JN; Department of Health Promotion and Community Health Sciences, Texas A&M Health Science Center, College Stataion, Texas, 77840, USA., Ahmed HU; National Institute of Mental Health and Hospital, Dhaka, Bangladesh., McKyer ELJ; Department of Health Promotion and Community Health Sciences, Texas A&M Health Science Center, College Stataion, Texas, 77840, USA., Basu BK; Gazi Medical College, Khulna, Bangladesh., Ma P; Department of Health Promotion and Community Health Sciences, Texas A&M Health Science Center, College Stataion, Texas, 77840, USA.
Publikováno v:
F1000Research [F1000Res] 2022 Mar 01; Vol. 11, pp. 253. Date of Electronic Publication: 2022 Mar 01 (Print Publication: 2022).