Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Saguy, Sam"'
Autor:
Saguy, Sam, Taoukis, Petros S.
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology February 2017 60:64-70
Autor:
Saguy, Sam I.
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2011 1:1875-1882
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2010 138(1):26-31
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology 2005 37(3):252-264
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology July 2001 12(7):215-229
Autor:
Saguy, Sam
Publikováno v:
Food Technology; Apr2008, Vol. 62 Issue 4, p111-111, 2/3p
Autor:
I. Sam Saguy, Eli Cohen
A global web survey was conducted collecting academia and industry perceived attitudes, identifyingcurriculum gaps, challenges and opportunities of food engineering (FE). Participation criterion was: “Aperson who has one or more formal degrees in F
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7868f9f4cd95519c134e9ff7c55e86ef
https://hdl.handle.net/11541.2/117549
https://hdl.handle.net/11541.2/117549