Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Saguir FM"'
Publikováno v:
International Journal of Wine Research, Vol Volume 8, Pp 19-28 (2016)
Carmen Maturano,1 Luciana del Valle Rivero,2 María José Rodríguez Vaquero,2 Fabiana María Saguir2 1Institute for Research and Development in Process Engineering, Biotechnology and Alternative Energy (PROBIEN, CONICET), Faculty of Engineering, Nat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pérez MB; Instituto de Microbiología, Facultad de Bioquímica, Química y Farmacia (FBQF), Universidad Nacional de Tucumán (UNT), Ayacucho 471, (T4000ILC), San Miguel de Tucumán, Argentina., Argañaraz Martinez E; Instituto de Microbiología, Facultad de Bioquímica, Química y Farmacia (FBQF), Universidad Nacional de Tucumán (UNT), Ayacucho 471, (T4000ILC), San Miguel de Tucumán, Argentina., Babot JD; Centro de Referencia Para Lactobacilos (CERELA)-CCT NOA Sur-CONICET, Chacabuco 145, T4000ILC, San Miguel de Tucumán, Argentina., Pérez Chaia A; Instituto de Microbiología, Facultad de Bioquímica, Química y Farmacia (FBQF), Universidad Nacional de Tucumán (UNT), Ayacucho 471, (T4000ILC), San Miguel de Tucumán, Argentina.; Centro de Referencia Para Lactobacilos (CERELA)-CCT NOA Sur-CONICET, Chacabuco 145, T4000ILC, San Miguel de Tucumán, Argentina., Saguir FM; Instituto de Microbiología, Facultad de Bioquímica, Química y Farmacia (FBQF), Universidad Nacional de Tucumán (UNT), Ayacucho 471, (T4000ILC), San Miguel de Tucumán, Argentina. fabiana.saguir@fbqf.unt.edu.ar.
Publikováno v:
Brazilian journal of microbiology : [publication of the Brazilian Society for Microbiology] [Braz J Microbiol] 2022 Dec; Vol. 53 (4), pp. 2145-2156. Date of Electronic Publication: 2022 Sep 23.
Autor:
Maturano C; Instituto de Investigación y Desarrollo en Ingeniera de Procesos, Biotecnología y Energías Alternativas (PROBIEN, CONICET), Facultad de Ingeniería, Universidad Nacional del Comahue, Buenos Aires 1400, 8300, Neuquén, Argentina., Saguir FM; Instituto de Microbiología, Facultad de Bioquímica, Química y Farmacia, Universidad Nacional de Tucumán, Ayacucho 491, 4000, Tucumán, Argentina. fabianasaguir@fbqf.unt.edu.ar.
Publikováno v:
World journal of microbiology & biotechnology [World J Microbiol Biotechnol] 2017 Aug; Vol. 33 (8), pp. 151. Date of Electronic Publication: 2017 Jul 03.