Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Saghrouchni H"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohammed Kara, Saghrouchni Hamza, El Abdali Youness, Amine Assouguem, Haoudi Nouha, El fadili Mohamed, Amar Aya, Hamijo Tareq, Var Isil, Ullah Riaz, Rachid Zerhouni Abdou, Jamila Bahhou
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 22, Iss 1, Pp 105-17 (2024)
The apple is an important part of the human diet and is one of the most popular fruits in Morocco, with varieties that are now suitable for human consumption. This study aims to clarify several aspects of apples, such as their physical and chemical c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d85d133335794a78a6bdb32e2e8e061c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zouirech Otmane, El Moussaoui Abdelfattah, Saghrouchni Hamza, Gaafar Abdel-Rhman Z., Nafidi Hiba-Allah, Bourhia Mohammed, Khallouki Farid, Lyoussi Badiaa, Derwich Elhoussine
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 21, Iss 1, Pp 26-41 (2023)
To help discover a reasonable and eco-friendly insecticide, we undertook a study on the insecticidal potential of carvacrol and essential oils extracted by hydrodistillation using a Clevenger apparatus from the plant species Nigella sativa seeds esse
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a58c96f71ddd4ee6b9b7ab371773990d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.