Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Saggia Civitelli, Eleonora"'
Autor:
Sinesio, Fiorella, Saba, Anna, Moneta, Elisabetta, Peparaio, Marina, Saggia Civitelli, Eleonora, Paoletti, Flavio
Publikováno v:
British Food Journal, 2023, Vol. 125, Issue 12, pp. 4552-4572.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-04-2023-0317
Autor:
Rampanti, Giorgia, Raffo, Antonio, Melini, Valentina, Moneta, Elisabetta, Nardo, Nicoletta, Saggia Civitelli, Eleonora, Bande-De León, Cindy, Tejada Portero, Luis, Ferrocino, Ilario, Franciosa, Irene, Cardinali, Federica, Osimani, Andrea, Aquilanti, Lucia
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 2
Autor:
Raffo, Antonio, Baiamonte, Irene, De Nicola, Gina Rosalinda, Melini, Valentina, Moneta, Elisabetta, Nardo, Nicoletta, Peparaio, Marina, Saggia Civitelli, Eleonora, Sinesio, Fiorella
Publikováno v:
Foods; Jun2024, Vol. 13 Issue 11, p1699, 16p
Autor:
Leclercq, Catherine, Saba, Anna, Moneta, Elisabetta, Nardo, Nicoletta, Natella, Fausta, Peparaio, Marina, Saggia Civitelli, Eleonora, Toti, Elisabetta, Sinesio, Fiorella
Publikováno v:
Applied Environmental Education and Communication: An International Journal; October 2023, Vol. 22 Issue: 3-4 p228-255, 28p
Autor:
Carcea, Marina, Danesi, Ilaria, De Gara, Laura, Diretto, Gianfranco, Fanali, Chiara, Raffo, Antonio, Sinesio, Fiorella, Della Posta, Susanna, Frusciante, Sarah, Moneta, Elisabetta, Narducci, Valentina, Peparaio, Marina, Saggia Civitelli, Eleonora, Turfani, Valeria
Publikováno v:
European Food Research & Technology; May2023, Vol. 249 Issue 5, p1287-1301, 15p
Autor:
Cammareri, Maria, Sinesio, Fiorella, Peparaio, Marina, Pons, Clara, Romero del Castillo, Roser, Saggia Civitelli, Eleonora, Vitiello, Antonella, Granell, Antonio, Casals, Joan, Grandillo, Silvana
Publikováno v:
Agronomy; May2023, Vol. 13 Issue 5, p1265, 22p
Autor:
Borghoff, Lisa M., Elsner, Friederike, Horva, Andrijana, Misztal, Karolina, Saba, Anna, Saggia-Civitelli, Eleonora
The packaging of a food product is an important communication tool between producers and consumers. Consumers have special requirements for organic products. However, organic food markets within the EU are on a different maturity level. Are there dif
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5ad1ab5c720e83e23d05d4c44d49636e
https://orgprints.org/id/eprint/42380/
https://orgprints.org/id/eprint/42380/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.