Zobrazeno 1 - 10
of 338
pro vyhledávání: '"Safronova, T."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Safronova, T. V.1 (AUTHOR) safronovatv@my.msu.ru, Zhao, Z.1 (AUTHOR), Li, Q.1 (AUTHOR), Kaimonov, M. R.1 (AUTHOR), Shatalova, T. B.1 (AUTHOR), Filippov, Ya.Yu.1 (AUTHOR), Filippova, T. V.1 (AUTHOR), Gavlina, O. T.1 (AUTHOR), Vlasenko, V. S.1 (AUTHOR), Knot'ko, A. V.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Glass & Ceramics. Sep2023, Vol. 80 Issue 5/6, p241-249. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Toshev, O. U.1 (AUTHOR) otabektoshev0995@mail.ru, Safronova, T. V.1 (AUTHOR), Mironova, Yu. S.1 (AUTHOR), Matveeva, A. S.1 (AUTHOR), Shatalova, T. B.1 (AUTHOR), Filippov, Ya. Yu.1 (AUTHOR), Knotko, A. V.1 (AUTHOR), Akhmedov, M. R.1 (AUTHOR), Kukueva, E. V.2 (AUTHOR), Lukina, Yu. S.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Inorganic Materials. Nov2022, Vol. 58 Issue 11, p1208-1219. 12p.
Evaluation of Fish Raw Materials as a Way to Increase the Information Content of its Characteristics
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 49, Iss 4, Pp 660-670 (2019)
Introduction. The research features a detailed sensory evaluation of mass fishing objects belonging to different families, namely: the Macrouridae represented by the giant grenadier (Albatrossia pectoralis), the Herrings represented by the Pacific he
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3ee7bb6535a4c78a8c78a7410ece34e
Autor:
Safronova, T. V.1 (AUTHOR) t3470641@yandex.ru, Shatalova, T. B.1 (AUTHOR), Filippov, Ya. Yu.1 (AUTHOR), Toshev, O. U.1 (AUTHOR), Knot'ko, A. V.1 (AUTHOR), Vaimugin, L. A.1 (AUTHOR), Savchenkova, D. V.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Glass & Ceramics. Jul2022, Vol. 79 Issue 3/4, p88-94. 7p.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 2, Pp 64-72 (2018)
Different grain raw materials are used to enrich products. Wheat juice is a source of nutrients, vitamins, macro- and microelements, enzymes, amino acids, including irreplaceable ones. Green sprouts of wheat grain were taken as a research object. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c5e972938fc49eeb031aa52dc20afae
Publikováno v:
Inland Water Biology; Feb2024, Vol. 17 Issue 1, p82-89, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Safronova, T. V.1 (AUTHOR) t3470641@yandex.ru, Belokozenko, M. A.1 (AUTHOR), Yahyoev, Sh. O.1 (AUTHOR), Shatalova, T. B.1 (AUTHOR), Kazakova, G. K.1 (AUTHOR), Peranidze, K. Kh.1 (AUTHOR), Toshev, O. U.1 (AUTHOR), Khasanova, S. S.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Inorganic Materials. Aug2021, Vol. 57 Issue 8, p867-873. 7p.