Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Safrari"'
Autor:
Limegne, Daruis Gayus Kameugne1 (AUTHOR), Desobgo, Steve Carly Zangue2 (AUTHOR), Nso, Emmanuel Jong1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 3/19/2024, Vol. 2024, p1-13. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Stability; Vol. 6 No. 2 (2023); 34-50
Limit dextrinase from Safrari sorghum malt was purified by maximizing its ammonium sulfate precipitation followed by dialysis. This purification led to a partially purified extract whose yield was 75% for a purification factor of 6.5. The characteris
Autor:
Steve Carly Desobgo Zangue
Publikováno v:
Journal of Food Stability. 3:9-26
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the American Society of Brewing Chemists. 75:255-261
Publikováno v:
International Journal of Innovation and Applied Studies
International Journal of Innovation and Applied Studies, ISSR Journals, 2013, 2 (1), pp.83-91
International Journal of Innovation and Applied Studies, ISSR Journals, 2013, 2 (1), pp.83-91
http://www.issr-journals.org/ijias/abstract.php?article=IJIAS-13-004-01; International audience; The objective of this work consisted in studying the procedures of the manufacture of beer from sorghum, in order to be able to put forward its qualities
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cdfcc8b663b2b4112329a71a4fa91875
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00781466
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00781466
Publikováno v:
Research Journal of Science and Technology. 10:244
Autor:
Steve Carly Desobgo Zangue
Publikováno v:
Technical Quarterly.
Autor:
Desobgo, Zangué S. C.1, Nso, Emmanuel J.1 nsoemmanuel@yahoo.fr, Tenin, Dzudie1, Kayem, G. J.1
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. 2010, Vol. 116 Issue 1, p62-69. 8p. 3 Charts, 7 Graphs.