Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Saffron (Plant)"'
Publikováno v:
مجلة جامعة كركوك للعلوم الزراعية, Vol 14, Iss 1, Pp 151-165 (2023)
study was carried out in the Lathhouse , agricultural research station belonging to the College of Agriculture, University of Kirkuk - Iraq for for the period 15/9/2021 to 20/4/2022, to study the effect of spraying with different concentrations(0, 1.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f80c802383f64a239fa5cc17a13ccea7
Autor:
Bakshi, Rayees Ahmad a, b, ⁎, Sodhi, Navdeep Singh a, Wani, Idrees Ahmed b, Khan, Zakir Showkat a, Dhillon, Bhavnita a, Gani, Adil b
Publikováno v:
In Applied Food Research June 2022 2(1)
Publikováno v:
علوم و مهندسی آب و فاضلاب, Vol 6, Iss 1, Pp 52-60 (2021)
Saffron is a plant with high nutritional and commercial value, which has a good economic value when presented in high quality. This study was conducted in a randomized complete block design with two factors; type of irrigation water source (well wate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7dd95bb130254e9fbaf304a157fb6290
Autor:
Rayees Ahmad Bakshi, Navdeep Singh Sodhi, Idrees Ahmed Wani, Zakir Showkat Khan, Bhavnita Dhillon, Adil Gani
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 2, Iss 1, Pp 100076- (2022)
Scope and application: The present review focuses on the innovative extraction and encapsulation methods of the phytochemical constituents from various parts of saffron plant (stigma, tepals and corm) and their potential applications in food, nutrace
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03bd31e76b2c4c7eb853a0f7adf86c30
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In BBA - General Subjects 1999 1426(1):217-222
Autor:
Escribano, Julio 1, a, Piqueras, Abel b, Medina, Joaquı́n c, Rubio, Angela a, Alvarez-Ortı́, Manuel a, Fernández, José Antonio a, *
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 1999 73(1):53-59