Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"Safe food handling"'
Autor:
Vitowe Batch, Martina Kress, Ezekiel Luhanga, Maurice Monjerezi, Daniel Pfaff, Horace Phiri, Aggrey Pemba Gama, Kelvin Chomanika, Anja Schmidt, Bianca Duelken, Ivana Jurisic, Angstone Thembachako Mlangeni, Kingsley Mikwamba, Gabriella Chiutsi-Phiri, Ponyadira Leah Corner, Save Kumwenda, Chikumbusko Kaonga, Susanne Schwan, Mphatso Kamndaya, Limbikani Matumba
Publikováno v:
Hygiene, Vol 4, Iss 3, Pp 361-373 (2024)
This study assessed knowledge, attitudes, and practices related to food hygiene among mothers from Malawi’s rural communities against the WHO Five Keys to Safer Food (WHO-FKSF) and good pre-and post-harvest practices (GPPHPs) as reference points. F
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42c2345a1f7741789af6e4e7fa74ba94
Autor:
Charlesworth, Jessica, Liddelow, Caitlin, Mullan, Barbara, Tan, Henry, Abbott, Bree, Potter, Abbey
Publikováno v:
British Food Journal, 2022, Vol. 125, Issue 4, pp. 1232-1244.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-03-2022-0279
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2022, Vol. 53, Issue 1, pp. 1-18.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-12-2021-0365
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal, 2016, Vol. 118, Issue 4, pp. 762-776.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-10-2015-0372
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Control, 130:108361. Elsevier BV
Worldwide, approximately one in ten people acquire a foodborne disease due to eating contaminated food. This often occurs at home and young adults in particular often lack knowledge of and adherence to safe food-handling recommendations. Using an exp
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.