Zobrazeno 1 - 10
of 126
pro vyhledávání: '"Sae‐leaw, Thanasak"'
Autor:
Petcharat, Tanyamon a, b, Sae-leaw, Thanasak c, Benjakul, Soottawat c, Indriani, Sylvia d, Pongsetkul, Jaksuma d, Quan, Tran Hong e, Ali, Ali Muhammed Moula f, Yarnpakdee, Suthasinee g, h, Karnjanapratum, Supatra g, h, ⁎
Publikováno v:
In Future Foods December 2024 10
Publikováno v:
In Food Control September 2024 163
Autor:
Petcharat, Tanyamon, Sae-leaw, Thanasak, Benjakul, Soottawat, Quan, Tran Hong, Indriani, Sylvia, Phimolsiripol, Yuthana, Karnjanapratum, Supatra
Publikováno v:
In Process Biochemistry July 2024 142:212-222
Publikováno v:
In Food Control January 2024 155
Autor:
Indriani, Sylvia, Sae-leaw, Thanasak, Benjakul, Soottawat, Hong Quan, Tran, Karnjanapratum, Supatra, Nalinanon, Sitthipong
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry September 2022 89
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Postharvest Technologies and Quality Control of Shrimp 2025:135-175
Autor:
Quan, Tran Hong, Benjakul, Soottawat, Sae-leaw, Thanasak, Balange, Amjad Khansaheb, Maqsood, Sajid
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology September 2019 91:507-517
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology March 2019 85:1-9
Publikováno v:
In Food Control January 2019 95:257-266