Zobrazeno 1 - 10
of 213
pro vyhledávání: '"Sady, M."'
Autor:
CLAUBERT WAGNER G. DE MENEZES, CONCEIÇÃO A. DOS SANTOS, DANIELLE M. CARVALHO, ELIANE S.G. BRITO, WAGNER DE S. TAVARES, SADY M. DA C. DE MENEZES JÚNIOR, JOSÉ C. ZANUNCIO
Publikováno v:
Anais da Academia Brasileira de Ciências, Vol 95, Iss 1 (2023)
Abstract The ground beetle, Neoaulacoryssus speciosus (Coleoptera: Carabidae) is of high relevance to field because it has been recorded as a pest of seeds and young plants of vegetables and other crops and a predator in agricultural crops, forest an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae62a56f93a54cd68be5691f26b857d5
Publikováno v:
Journal of Inflammation Research, Vol Volume 13, Pp 859-869 (2020)
Barbara Lisowska,1 Jakub Jakubiak,2 Katarzyna Siewruk,3 Maria Sady,3 Dariusz Kosson4 1Department Anesthesiology and Intensive Medical Care, National Geriatrics, Rheumatology and Rehabilitation Institute, Warsaw 02-637, Poland; 2Department of Anesthes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/794cc45aa0684f36ab17248f8cfcf73a
Publikováno v:
In International Dairy Journal 2011 21(8):568-574
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Brasileira de Anestesiologia, Vol 55, Iss 6, Pp 669-679 (2005)
JUSTIFICATIVA E OBJETIVOS: O bloqueio do plexo hipogástrico tem sido apresentado como uma alternativa segura e eficaz no tratamento de pacientes portadores de dor pélvica crônica. Os estudos publicados e disponíveis no MedLine, abordando este tem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e846bc45378f474d97e711c66f7ef60f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 51, Iss 2, Pp 266-277 (2013)
Food Technology and Biotechnology
Volume 51
Issue 2
Scopus-Elsevier
Food Technology and Biotechnology
Volume 51
Issue 2
Scopus-Elsevier
Svrha je ovoga rada bila usporediti kvalitetu napitaka od naranče s onom napitaka od naranče i sirutke tijekom 12 mjeseci skladištenja. Napici su sadržavali 12 % ekstrakta, od čega je polovina bila koncentrat naranče. Za proizvodnju napitaka sa